Da Bounce Movie Night is BACK!

Het is weer tijd voor een heerlijk avondje filmkijken met Da Bounce! Sit back en relax samen met je movie buddy en geniet van twee geweldige urban films, lekkere snacks en toffe acts!

Da Bounce Movie Night presents:

Yardie – a film by Idris Elba

Yardie; een verfilming van de al eerder geschreven roman van Victor Headley. Een zenuwslopende misdaadfilm over een jonge, Jamaicaanse man genaamd ‘’D’’. Tien jaar na een traumatische ervaring waarbij hij getuige was van de moord op zijn oudere broer, gaat hij op missie voor maffiabaas Fox, door wie hij op jonge leeftijd in de criminaliteit is beland. Wanneer zijn missie faalt, zoekt D contact op met zijn ex-vriendin en komt hij oog in oog te staan met de moordenaar van zijn broer.

De film is geregisseerd door niemand minder dan bekend acteur en regisseur Idris Elba! In 2016 maakte hij zijn regiedebuut met Yardie!

Sorry To Bother You

De film vertelt het verhaal van de niet zo succesvolle telemarketeer Cassius. Het gaat ineens een stuk beter met zijn carrière als hij een “witte” stem aanneemt…

DE LAATSTE KEER – a short film by Lyobel!

Twee jeugdvrienden, actief in de georganiseerde misdaad, moeten een lijk begraven.Tijdens deze klus krijgen ze een gesprek over stoppen met het werk.

Don’t miss out on a movie night in Da Bounce Style!

Da Bounce Movie Night | 12 July 2019 | KAF Almere

SAVE THE DATE!

 

get your tickets now!